Цілюща сила меду при профілактиці і захворюваннях серцево-судинної системи


цілюща сила меду при профілактиці і захворюваннях серцево-судинної системи

Натуральний мед давно зарекомендував себе як сильний серцевий засіб.

Офіційна медицина призначає мед після перенесеного інфаркту на другий день.Дія меду на серце обумовлена вмістом у ньому глюкози, калію, магнію і біологічних активних речовин.При серцево-судинної недостатності коронарні судини різко звужуються, виникають небезпечні ситуації, які можуть закінчитися нападом стенокардії або інфаркт.Використання меду покращує кровообіг, стан організму поліпшується, підвищується переносимість і ефективність серцевих засобів.

Чому це відбувається?Завдяки вмісту в меді активизирующего речовини-ацетилхоліну.Саме ця речовина викликає поліпшення роботи серця, нормалізацію серцевого ритму, гармонізує нервову систему.

Я рекомендую вживати мед в першу чергу літнім людям з профілактичною метою.Досить приймати 2 чайні ложки протягом тривалого часу, а ще краще постійно.

Обов'язково приймайте мед при вірусних та інфекційних захворюваннях, при високій температурі, в цьому випадку навантаження на серце збільшується в кілька разів, а ложечка меду зміцнить серце і судини.Згубна дія тютюну на організм людини всім відомо, і в цьому випадку мед надасть незамінну послугу, пом'якшити наслідки куріння, краще всього, звичайно, відмовитися від тютюну назавжди.

Хотілося б розповісти про успішне використання бджолопродуктів у лікуванні і профілактиці багатьох хвороб, таких як інфаркт, постінфарктних станів і навіть інсультів.Ці рецепти відомі мені завдяки тому, що з покоління в покоління передавалися в нашому роду від батька до сина.

Відновлення здоров'я людей відбувається завдяки дії на організм бджолиного підмору і личинок воскової молі.

Бджолиний підмор містить активні речовини, такі як хітин, гепарин, гепароїди і мікродози бджолиної отрути.Використання його відновлює мозковий кровообіг, діяльність серцево-судинної системи, нормалізує артеріальний тиск, сприяє зниженню високого рівня холестерину, прискорює розсмоктування після крововиливів, активізує обмін речовин і імунітет, відновлює сили після важкої роботи і при сильної втоми.
Воскова міль — цікаве творіння природи.
До бджолопродуктів його віднести важко, швидше за все, навпаки — він заважає пасічнику, але ефект його застосування був помічений ще в минулому столітті великим мікробіологом В. І. Мечниковим при лікуванні туберкульозу.

Специфічні ферменти личинок воскової молі сприяють розсмоктуванню вогнищевих змін при туберкульозі, рубцевих тканин будь-якого органу людського організму.Це можуть бути рубці серцевого м'яза після перенесеного інфаркту, зміни в судинах головного мозку після інсульту, струсів головного мозку, змін в легенях після пневмоній і плевритів і навіть келоїдних рубців.Добре використовувати воскову міль для профілактики атеросклерозу, вегето-судинної дистонії, зниження захисних сил організму.

Приймаючи ці продукти у поєднанні з медом, дія на організм багаторазово посилюється і схоже з використанням гомеопатичних препаратів.Вживання бджолопродуктів реально покращують якість життя, відновлюють втрачене здоров'я, допомагають відновитися після важкої хвороби, як показує досвід поколінь нашого роду, практично на 100%, потрібно тільки вміти користуватися цими дарами природи.