Перга має другу назву — «бджолиний хліб», так як саме на перзі йде вирощування личинок і годування дорослих бджіл.При годуванні личинок пергою їх маса за три дні збільшується в 1500 разів.Пергу вважають ідеальним вітаміном з причин вмісту в ній величезної кількості ферментів, мікроелементів, флавоноїдів та природних антибіотиків, дивно збалансованих між собою.Особливу цінність надає перзі і вміст у ній природного калію і магнію, причому у легко засвоєній формі.Синтезовані засоби цим похвалитися не можуть — хімічні калій і магній легко вимиваються з організму, не виконуючи своїх функцій.Показниками нестачі цих елементів є депресія, фізична слабкість, судоми, страждають м'язова, нервова і серцево-судинна системи.Розвиваються алергічні реакції, статева слабкість, безпліддя.Особливо інтенсивно калій і магній витрачаються в літньому віці, при фізичних перевантаженнях.Заповнити калієво-магнієвий дефіцит допоможе перга.Всього 2 гранули перги в день після їжі, і організм відповість вам поліпшенням загального стану, підвищенням розумової діяльності, навіть настрій змінюється на очах, йде дратівливість, настає внутрішнє заспокоєння.Офіційна медицина давно зазначила антидепрессивні властивості перги і успішно застосовує їх у своїй практиці.Помічено, що перга сприяє відновленню фертильних функцій, успішно лікує безпліддя і гінекологічні порушення при вагітності.
Перга незамінна при частих вірусних та простудних захворюваннях, різних видах анемії і захворювань крові, при відновленні після перенесених хворобливих станів.
Спостерігаючи за станом людей, які застосовують пергу протягом багатьох років, можу сказати, що поліпшуються стани після перенесених гепатитів навіть важких форм.За результатами аналізів відзначається зниження рівня холестерину, відновлення еластичності судин і поліпшення мозкового кровообігу після перенесених інфарктів і інсультів.
Вживання просте — повільно розсмоктувати гранули в роті після їжі, 100 грам перги вистачає надовго, смак — специфічний, приємний, подобається навіть дітям.
Багато властивості перги ще належить вивчити, і, можливо, знайдуться нові секрети відновлення здоров'я людини, так як такої біологічної засвоюваності, по всій видимості, немає ні у одного продукту в світі.