Чорноплідна горобина.500 г злегка підсушених ягід розтерти з 350 г цукрового піску.Двічі на день приймати по 2 ст. л. суміші.Зберігати в прохолодному місці.
Буряк і мед.Змішати 250 г меду, 2 ст. бурякового і 1,5 склянки журавлинного соку, 1 ст. горілки.Приймати за годину до їжі тричі на день по 1 ст. л. Можна приготувати буряковий настій.Наріжте шматками очищену сиру буряк.Заповніть нею на 2/3 об'єму трилітрову банку і залийте холодною кип'яченою водою.Накрийте марлею.Нехай настоюється тиждень при кімнатній температурі.Злийте настій і поставте в холодильник.Приймати перед їжею по півсклянки.Одночасно нехай готується наступна банку.Курс — три місяці.
Алое.У чайній ложці води розчинити три краплі свіжого соку алое.Приймати натщесерце два місяці.
Волоські горіхи.Протягом трьох тижнів з'їдати в день по 100 грамів.